tisdag 28 april 2009

Ralle..

Fy va surt!
Förra sommaren så jobbade jag HELA ralle veckan och det var det värsta jag gjort. Kände mig så sjukt ensam och utanför när alla ringde och berättade hur underbart det var. Själv slet man för att få ihop tid och pengar till bröllop och bröllopsresan :( Iofs ett bra ändamål men usch för arbetsplatsen!

Året innan det jobbade jag så då var jag bara med på slutet.. Året innan det var jag bara med första delen av veckan sen åkte jag på studentutbyte i Frankrike så i år hade jag lovat mig själv att nu ska jag ner! Så hämtar jag mitt schema för i sommar. Tror ni inte jag jobbar 6 av 7 dagar DEN veckan! Jobbar iofs mycket alla veckor vilket inte gör det lätt att byta. Är bara ledig fredag.. Så kul var det med den saken. Får se om man lyckas byta för jag pallar inte en till sommar av Ralle-leftoutness! :( Så tråkigt verkligen det värsta tänkbara scenariot ju.. Så lördagen är en delad tur, alltså jobbar jag mellan 7-13 och sedan 16-21 samma dag. Hur många vill byta åt sig ett sånt pass en lördag?

Men genom allt vinner vi en överväldigande seger så hoppas det :D Det ska gå och fixa för ner ska jag iof senast torsdag, förhoppningsvis onsdag!

1 kommentar:

Johanna sa...

Men det här får bli ett fall för cellgruppen att be för ;) Klart du ska ner Maria! :)