onsdag 12 maj 2010

LAKE BUNYONYI!!

Ja här kommer de RIKTIGA bilderna eller iaf de som inte bara rör blommor och bin, fåglar, boendet utan själva sjön.

Eftersom vi anlände på natten, eller iaf kl halv sex på morgonen efter att ha åkt nattbuss, så var det med spänd förväntan vi vaknade upp på morgonen för att se vart vi hamnat. Detta var vad vi såg...Ojoj vilken skönhet ;) Vattnet kändes iaf precis som svensk sommar! Gissa om man längtar efter den nu? ;) Och ja mamma - inga krokodiler, flodhästar eller bilharzia så man får bada här!

Enda sättet att ta sig till eller från ön var båt. När vi kom på naten tog vi motorbåten men på väg tillbaka så valde vi kanoten. Otroligt vinglig MEN det bästa med hela resan. Paddla fick vi också göra :) Dock svårt med kameran för var rädd att tappa den men någon bild blev det iaf..

Snygg som få är man. Öhm?
Marknaden
Snipp
Snapp
Snut
Så var sagan slut :( Vi var tvungen att åka hem dagen efter så det blev bara en natt på denna plats men vi är SÅÅ glada att vi kom dit iaf. Trodde inte det skulle bli av och Lake Bunyonyi ska vara en av höjdpunkterna med Uganda. Vi fick iaf vila lite medan bilen var på lagning och se en annan del av landet. Platsen ligger ju vid gränsen till Rwanda.. Så, slutet gott - allting gott!

2 kommentarer:

Emelie sa...

Vad oerhört vackra utsiktsbilder! Jag blir alldeles tagen av skönheten!!
Saknar er!
Kram <3

Emelie sa...

Vad oerhört vackra utsiktsbilder! Jag blir alldeles tagen av skönheten!!
Saknar er!
Kram <3