söndag 2 februari 2014

My Heart Will Go On

Aldrig kunde jag tro att Celine Dions My heart will go on skulle få den betydelsen för mig... Jag har alltid gillat den. Jag nötte sönder den när Titanic släpptes på video men låten har fått en ny dimension sen du lämnade mig.. Jag har drömt om dig flera nätter i rad nu. Du finns där - som om det var den naturligaste saken i världen när Debbie, Tobbe, Toni, Marcus och jag satt och solade. Det vore den mest naturliga saken i världen att du skulle vara där också. Saknar dig! Därför känns det extra skönt när du tittar in i mina drömmars värld ibland. Liksom som en extra liten påminnelse om att du faktiskt inte är så långt borta. Att du fortfarande har din plats ibland oss. Inom mig.
Hittade din önskelista från Julen -10. Du hade inte så höga krav egentligen. Några saker du önskade dig var:
Rakblad!! (gillette fusion power)

Vardagskläder (t-shit, linne, skjorta, hatt, tjocktröjja(hood eller annan mys))
FIFA 11 (till XBOX 360)
Mössa!!
Stiftpennor :P
Fira julAFTON med ALLA mina syskon!!

Du avslutade mailet med: "De jag avslutat med "!!" är viktigare och är jag mer i behov av." Att fira julafton med alla dina syskon stod högt på listan.. Ja, men det brukade ju inte bli så ofta det. Alltid var någon av oss borta på äventyr. Du hatade det. Du älskade när familjen var samlad. Då kände du dig hemma och hel. Nu är det vi som är trasiga och du som fattas oss. Men just därför blir jag så glad när du tittar in i mina drömmar ibland och säger hej..."Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on"
Jag vet att det är dags att jag går vidare. Jag kan inte låta mitt eget liv ha pausknappen intryckt längre. Jag försöker ta små steg framåt. Jag "vet" att du har det bra. Bättre än någonsin till och med. Men ibland räcker det inte att veta det. Ibland behöver jag se det också!Carin skrev ett meddelande för någon vecka sedan ett meddelande från "dig": Jag har aldrig mått så bra som nu, sitter i Jesu famn varje dag och bara njuter. Det ska bli härligt att träffas en dag, men nu vill jag allra helst säga till dig älskade syster; sörj inte mer utan ta vara på varje dag och börja leva igen. Älskar dig storasyster." Kunde du skicka mig ett meddelande vore det kanske nåt sånt du skulle skriva... Men undra va jag skulle skriva om jag kunde skicka upp ett litet meddelande till dig... Håller med Marcus om att de suger att dom inte kan ha Wi-Fi i himlen! Önskar att jag bara kunde få låna dig en timme och prata igenom allt som hänt. Att fråga dig om allt det där jag aldrig hann få svar på... Hur du kände att lämna oss, hur du har det nu och bara gnabbas lite. Men, vi har ju hela evigheten på oss att ägna oss åt det! Så vi som är kvar får försöka leva jordelivet "to the fullest" medan vi har chansen - för vi vet ju inte när det tar slut för oss.

Men en sak är klar, att "love can touch us one time and last for a lifetime". Och en till sak är tydlig. Vissa säger att tron är en krycka man kan stödja sig på genom livet. För mig är tron mer än så, det är den bår som bär mig när jag inte orkar ta ett enda steg.
Inga kommentarer: