tisdag 2 juni 2009

Ett härligt spinningpass senare

Så käre värld va jag körde idag. Svetten lackade verkligen men va lycklig man blir av att klara av det! Visade sig dock vara SpinningPuls eller snarare SpinningPlus :P så det var tufft men riktigt roligt! En bra lärare höjer passet rejält :)

Bara en skoluppgift kvar nu. Iofs ganska stor men ändå... Engelskan och arabiskan är klar och bara islam i nutiden som återstår.. Kämpa kämpa!

Idag jobbar jag första dagen också. Ska gå introduktion från 13,45-21,15 så det är ett ganska långt pass men det blir nog bra :) Jobbigt att försöka "visa" sig duktig i början bara men man vill ju göra ett gott intryck speciellt när man har förhoppningen om att få gå in extra..

Annars.. På fredag åker vi till Jönsköping på bröllop och hälsa på Anton och Carro sen till Örebro och Annika och Stefan sen märsta till Drugges, Jerker, Elin med respektiven... Och sen till Henriks bror i tumba. Däremellan ska vi tälta några nätter på någon mysig camping :) Enda semester veckan vi har tillsammans så det ska bli riktigt mysigt :)

Och! De ringde nyss från tidningen Inblick (kanal 10) och ville att jag skulle bli deras "mellansverige-södranorrlandsjournalist".. Utan att ha sett mina bilder :P Men aja.. Ska fota lite till nästa numret iaf så håll utkik :)

1 kommentar:

rebecka. sa...

men varför?? Du kommer förbi örebro precis efter att jag åkt därifrfån. Hur irriterande kan inte livet vara ibland?