måndag 23 februari 2009

Helgen

Ja.. Ursäkta att det utlovade inlägget inte kom igår. Var såå trött :)
I fredags fick vi celebert besök av Anna, som jag gick bibelskola med. Vi har nog inte träffats på iaf 1,5 år så det var lite ketchup time ;) Catch-up.. Skitsamma ;) Det var iaf trevligt och länge sen jag åt SÅÅ mycket och spelade SÅÅ mycket spel :) I fredags tänkte vi gå på "flyktinggruppen" och när vi kom dit så var det hm.. inte riktigt klart så vi åkte faktiskt hem igen :P I lördags gick vi en långpromenad i vintervädret och sedan på kvällen var det ju underbara älskade Praise :). Igår var det då ungdomsmöte och stackars Henrik var helt utslagen efter att ha lett lovsång på båda mötena igår. Mötet var iaf jättebra och höjdpukten var nog Emelie. Go girl ;) Sedan så har ju Henrik tagit med en av mina favvosånger också som sjöngs under offret och då mös jag lite extra :) Igårkväll såg vi beck och ännu en natt har det mest varit skottlossning m.m. i mina drömmar så har insett att jag måste tänka mer på vad jag ser. Har i princip bara drömt såna saker i en vecka nu och det är jobbigt att aldrig få sova ordentligt. Man vaknar hela tiden coh sover oroligt. Uscha... Så jag är konstant trött därför + att jag får lustiga minnesbilder av alla skottlossningar, överfall, krigszoner jag spenarar mina nattliga timmar i. Så nu blir det bara romantiska komedier ett tag tror jag. Sover bättre sen :)

4 kommentarer:

Tha Duvez sa...

Förstår inte hur du kan vara så känslig över sånna filmer :S Beck är ju inte ens läskigt heller ^^ Jag brukar inte alls ha problem att sova efter att ha sett skräck eller något heller nästan lättare faktiskt.
So my question? Is it you or me who is adopted?!

Emelie sa...

I'm going :P Tack för omnämnandet :)
Jag tittade oxå på Beck, den var ju inte läskig Mia!

Mijja sa...

Jag tror inte det är filmen i sig som är läskig. Såg förresten en annan än den som gick på tv. Men, man blir påverkad av det man ser och jag blir nog mer påverkad än andra :) Jag har väl bara livlig fantasi och såna filmer blåser liv i elden så att säga.

Mijja sa...

Och ps.. Jag HAR faktiskt varit med i ett skottdrama så jag kanske är lite mer lättpåverkad därför :)