torsdag 19 februari 2009

SÅÅ slut

Vet inte riktigt vad det är med oss men vi är SÅÅÅ trötta.. Kanske utan anledning men helt slut är vi iaf.. Blir dock så less på kommentarer om "va konstigt att ni som är unga är så trötta"... Får man inte vara trött bara för att man är ung. Så vitt jag förstått behöver man, speciellt som ung kvinna, mer sömn än både män och äldre... Alla hormoner tar ju död på en liksom ;) Apropå hormoner så ska Carro och Anton ha barn nu vilken dag som helst. Blir spännande. De är först utav av våra "närmre" vänner att få barn så det blir ju lite speciellt :)

Aja.. Nu tänkte jag otippat nog lägga mig och sova. Idag har jag nog jobbat nästan 10 timmar med skivomslaget till Israelskivan. Förstår inte att de lägger så mycket pengar på musiken och sen ska jag göra omslaget och sänka nivån så på skivan.. Hmm.. Eller inuti blir det nog bra men vill ju ha en skaplig framsida.. Hmm.. Aja.. :)

Sov gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men gumsan...klart du inte "sänker" nivån på skivan! Du e ju kung på d dära me datorer =)
Lr ja mena drottning ;P

Å du...sova behöver vi alla...ja har vatt sjuk i veckan...jobba min första dag idag...ja tror ja har sovit mig igenom halva mån,hela tisdan hela onsdan å halva torsdan =) så du e inte ensam om att sova sova sova ;P Kram