fredag 26 september 2008

FREDAG

Efterlängtade helg snart är du här! Ja.. ännu en vecka har svischat förbi och man har överlevt, inte utnyttjat kompen ALLT för mycket och ja.. Livet rullar på. Har ju varit UNDERBART väder denna vecka vilket gör kroppen och själen glad. Varje dag har jag tagit en sväng i skogen på lunchen helt SJUKT va skönt det är med lunchpermission ibland ;)

För övrigt så var vi och hälsade på jubilaren igår, farbror Gåran. Köpte med oss några bakelser och fikade med dem. En rolig grej, var in på ett konditori för att köpa bakelser men det var typ helt utplockat så jag var på väg att vända men då kom butiksbiträdet och frågade om hon kunde hjälpa till. Jag drog till med "har ni nåt matbröd". Vilket hon hade. Och eftersom det var stängninsdags (kl 16) så var det halva priset. Fick nyttigt och gott bröd som tom Henrik tycker om för 10 kr. OCH de tog inte kort så hon sa "ja men kom du in med en tio imorrn". HUR ofta händer sånt nu för tiden?? Älskar småstad :)

I kväll blir det tacopaj, varm dusch och ett avsnitt idol. Har ju ingen tv så ja får kolla på allt på tv4s hemsida i efterhand ;) Kankse bakar nåt gott också ;) Lite snickerskaka vore ju inte fel men vi frossar så sjukt då så de är ingen bra ide! :)

Mina tankar far till London.. Hittat nya biljetter nu.. kanske blir en tur ändå men i nov. Får se... Resnerverna ligger utanpå nu... Men plånboken är redan snart tom :)

Aja.. Ikväll ska ja förresten köpa ramar till våra förstoringar, de har kommit nu så snart har vi en tavelprydd vägg i sovrummet. :) Längtar! Tänkte börja med fotoalbumet i helgen men de kommer nog ta hela hösten för galet vilket pillande med alla bilder perfektionist som man är :)

Inga kommentarer: