torsdag 25 september 2008

Keramikkurs

Ja uschasse ikväll ska ja på keramikkurs... Vill inte orkar inte... Ingen insperation punkt nu! En seg dag på jobbet som totalt körde ihop sig nu på eftermiddagen. Som tur var LÖNING! Var på tiden om man säger så... Tyvärr typ borta för hade en del kvar att betala för bröllopet.. Men ska köpa tavelramar m.m. nu iaf så våra förstoringar kommer upp på den kala väggen i sovrummet!

Igår fyllde rickard år så där var vi trevligt trevligt bortsett från att jag var övertrött och givetvis flippade ut.. Sa lustiga kommentarer, drev med stackars Marre och gjorde andra dumheter.. Jag borde inte få vistas i sociala miljöer.. Skyller på mina tidiga mornar och min brist på sömn..

Blev uppringd från ett företag idag om annat jobb. Åka till företag fota och skriva ett litet repotage sedan övertyga dem att köpa detta repotage deras tidning. Bara provisionslön... Så de känns som att välja mellan pest eller kolara.. Välja mellan långa slitiga dagar på ett jobb man inte trivs men ha fast lön eller jobba hemifrån med ord och bild som man gillar men totalt utan ekonomisk säkerhet på att man får nåt sålt... Blir nog kvar.. Är för feg. Hittade dock något som vi blev galet sugna på igår.. Jobba i hotellreception i Dubai, 5 platser... Men Henrik kan inte lämna sitt jobb så omgående och vi vill inte flytta redan... Annars lätt.. Om ett halvår så hade vi nog verkligen övervägt det...

Att våga eller att inte våga är frågan...

Inga kommentarer: