måndag 22 september 2008

Fullt upp, en helg utomhus

Ja.. Den här helgen.. Pust och frust.. Har ju känt mig lite smådålig här i två veckor och i fredags kväll däckade jag. Gick tidigare från jobbet, sov på bussen hem, kom hem, kramades med gubben, somnade och sov i ytterligare EN timme, hade ont i hela kroppen när jag vaknade och orkade inte masa mig iväg på ungdomssamling.. Gick och handlade mjölk och fixade med tackkorten.. Men mest bara låg jag utslagen i soffan (som är vit och jag känner att jag måste sitta "fint" i och lägga en filt under så jag inte kladdar i ;) ). I lördags var jag hyperaktiv. Målade en tavla, lagade mat, var ut i skogen och plockade bär och svamp. MASSA svamp! Tog stolt hem dem men tvingades igår erkänna för mig själv att eftersom jag inte visste vilka svampar jag plockat så kunde jag inte behålla dem hur fina och ätliga de än såg ut.. Åkte till mina föräldrar, hämtade saker, packade upp. Satte upp tavlor e.tc.

Henrik gjorde blåbärspaj *mums* och Marre kom förbi på kvällen och vi såg en film.. Mysigt.. Åter igen.. Gjorde lite tackkort så förstod inte filmen så bra ;) Igår var vi till kyrkan, sen lagade vi mat. Skulle precis lägga mig och vila så kom jag på att jag lovat moster Carin en nysvampplockningstur så cyklade till Ren och vi strosade ut i skogen, hon med sitt onda halta knä! Men det var otroligt underbart på allt sätt! HELT underbart skönt, varmt OCH vi hittade några kantareller. Dem känner tom jag igen. Kändes nästan magiskt! :) Hon brukar gå lite i den skogen VARJE år och EN gång förrut har hon hittat några kantareller. Inte för att vi hittade så många men ändå. Två små tuvor med kantarellisar på EN dag! Wow :D

2 kommentarer:

Mirre sa...

Du verkar ha haft fullt upp i helgen du! Va bra att du gjorde dej av med lite svampar...man vet ju aldrig:) Tack för kortet!!!!Jättefint men det där med kanelen var ju onödigt! Du fick ju bara en tinondel av det:) Räckte det överhuvudtaget till bullarna?/Kram "grannnen"

Mijja sa...

Haha... Ja kanelen var mest en kul grej ;) Men jo tack den räckte! :) Kortet har varit hemma hos oss ett tag nu så tyckte de bara var lika bra att lämna över det. Speciellt som du frågade efter bilder igår ;) Ni får ju komma över nåt tag och kika :)