tisdag 30 september 2008

Henriks karriär som brandman!

Inatt vaknade jag av att Henrik försökte släcka en brand i sovrummet. Vi har två fina lyktor i fönstret för värmeljus och tydligen måste aliminiumdelen av värmeljuset börjat brinna?!.. Lite hemskt.. Vi som lämnar dem på på kvällarna för att det är så mysigt. Tänk om gardinerna fattat eld!! Usch!

För övrigt så hoppas jag att vår canvastavla kommer idag!! :D Vi har återupptagit London men i så fall i November. Det är iaf tillbaka på diskussion.. Annars... Jag tackade nej till jobbet och den otroligt trevlige och smörige säljaren förändrades till en ignorant och ickesvarande medioker arbetsgivare... Som någon kanske läst på Henriks blogg så har vi en ny favoritserie. The little mosque on the Praries. Så kul... Man "driver" med muslimerna på ett lite lagomt sätt (tycker jag muslimvän) och igår så hade en av de fanatiska muslimerna invändningar mot Halloween och startade Halaloween (halal är ordet man använder för att djuren slaktats på rätt sätt enligt islam). Man fikc inte klä ut sig hemskt så denna fanatiska muslims barn fick klä ut sig till fikon och oliver och gå och samla in godis istället... Men han var tvungen att ledsaga dem och alla trodde han klätt ut sig till taliban och tyckte han hade den bästa utstyrseln.. Stackars lilla fikon och lilla oliv ;)

Och just ja! Tror jag har gått upp 6 kilo sen vi gifte oss! Först Thailand typ 3 kilo och nu tre kilo. Fick inte på mig min favvoBH imorse och alla byxor sitter tajt. Det här var droppen så nu hoppas jag på förändring.. Iofs åt man ju ganska lite veckorna innan bröllopet men säkert 4 kilo är ren fettillsatts och NEJ jag är INTE gravid så det är inte därför... Folk på jobbet frågar ibland men de är väl kanske delvis för att de inte är vana att så "unga" som jag gifter sig "utan orsak". Som att kärlek inte är orsak nog liksom ;)

Usch tycker inte om det här sladdret på magen. Man känner sig ju inte direkt som världens snyggaste fru... Dessutom sminkar jag mig inte eftersom jag inte hinner på morgonen.. Inte för att någon klagar men självförtroendet får sig ju en knäck :(. Vill bara gömma mig i säckiga kläder. :( Lite jobbigt för Henrik är så dålig på att äta så måste nästan tvinga honom eller fjäska för honom och då blir det att jag också äter mer... Mer än jag borde... Men nu blir de inge mer godis innan jul och ska köpa massa god frukt som stillar värsta suget.. Hoppas det hjälper lite..

2 kommentarer:

Elinor sa...

Låter återigen bekant det där. Att maken ideligen ger en komplimanger går lixom inte in när man känner sig stor, plufsig och inte så vidare attraktiv. Tack och lov för den brinnande kärleken, eller hur!? ;p

Får jag göra paret ett besök imorrn efter JOBBET(!!) ? Vet inte när jag slutar och sen är det ju övning hos Sandsgård´s på kvällen. Vore att slå två flugor på smällen...ehh!? Nä men, både döda tid men främst att få umgås med mina kära vänner! Funkisch?

Anonym sa...

Men gumsan...du e ju allt UTOM tjock! Jag vet hure är när ens kläder inte längre passar...men du är ju ABSOLUT inte stor å plufsig!
Verkligen inte som bilden du lagt in! ;P
Du å jag är liksom lika...stor benstomme...så skit i vikten...gå på hur du mår...om du mår dåligt över att byxona stramar lite så ska vi kämpa! du å jag! Ja kämpar ja...lr försöker iaf...vattengympan MÅSTE återupptas! =)
promenader kanske?!
å bara för att tillägga en sak...vi älskar dig HUR du än ser ut! Puss