onsdag 24 december 2008

Debbie!!

Ja.. Det är nu julafton och jag har gått ifrån julbordet en stund för att skriva detta bla.. Julen är en underbar högtid.. En tid av vila, gemenskap och fröjd. Det är gåvornas högtid framför alla andra därför att livets gåva gavs till oss när Jesus dog för att vi skulle få ett "evigt" liv. Gillar inte termen evigt liv för det har ju alla men frågan är hur man vill tillbringa den evigheten.. Men aja.. Jesus is the reason for the season som Göran brukar säga. Bra uttryck :)

Men nu några tankar till min syster, min enda syster, som saknas i gemenskapen idag. Hon är kvar i Burundi och kunde inte komma hem. I år heller... Minns inte ens när vi sågs sist en jul. Kanske 5 år sedan.. Men saknaden finns där - vi är en familj... Jag tycker om min syster. Denna energiska person, livfull, spontan men ack så hemlighetsfull. :) Vars klädsmak jag aldrig kommer förstå och vars sportighet jag knappt orkar tänka på ;) Men go och underbar på allt sätt ändå :) Hon saknas här idag och jag vet att det inte är bara jag som saknar henne.. Vill så här bara skänka henne en tanke och ett bevis för att jag faktiskt längtar efter henne.. Medan resten av familjen äter så sitter jag här :)

Nedan ser ni lite bilder på familjens yrväder... :) Älskade älskade Debbie! Kom hem igen till jul! :)

1 kommentar:

Deborah Duveskog sa...

Åhhhh vad gulligt av dig syrran och gott att höra att ni tänker på mig! Synd att jag inte kunde vara hemma med er denna jul! Kram Syrran