måndag 22 december 2008

Ja... DEMENTERING!

Ok.. Nu kommer det EN GÅNG för alla...

JAG ÄR INTE GRAVID! Nu är det sagt så hoppas jag vi slipper fler frågor på det... Är så jobbigt att behöva dölja en graviditet som inte finns bara för att jag gått upp i vikt.. Jag håller dock helt med om att jag ser gravid ut men det är INTE roligt att få såna pikar... Men det brister i karaktären och det bakas alldeles för mycket julgodis hemma hos oss just nu... :( Det i kombination med hormoniella preparat som medför viktuppgång.. Hur kul är det? Är liksom jobbigt nog att jag inte kan ha mina kläder längre och varje gång man försöker ta på sig sina jeans så blir man påmind om att "en gång i tiden kunde jag ha den här storleken"... Och att behöva se sig i spegeln är inte heller. Att då få frågan "ska ni ha barn" är ju bara ett annat sätt att säga "va tjock du har blivit" :(... Nej Jonas jag är inte arg men dom tjatar på jobbet och dom tjatar hemma och man liksom tröttnar till slut. Så nu... Behöver INGEN fråga förrän om kanske fem år! :) Bra då har vi bestämt det så är alla nöjda och glada iaf jag :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår dig. Det är tillräckligt jobbigt att gå upp i vikt när man ÄR gravid och kan "skylla" på det :)

rebecka. sa...

Jaaa. Förstår inte vad folk tänker när de ställer såna frågor!!

Tusen tack för den lilla kommentaren på min inlägget om min lilla pianosymfoni. :) Visst är det jag som spelar. Man tackar så hjärtligt!

Slutligen också: Jag har fått julkort från dina föräldrar!! Hahaha. Jaa. Inte för att jag någonsin träffat dem men har ju haft lite mejlkontakt med din pappa innan resan till Kenya..

Hehe. Julkort från DEM men inte från DIG! Vad är det för stil?? ;)

Nejdå. Ingen skam.
Ha en finfin jul! Mys ordentligt!
Kram becka

Tha Duvez sa...

Sluta klaga på vikten nu Maria! Det har ju inget med din vikt att göra när jag frågar om du är gravid utan helt enkelt så är det så att jag vill att du ska bli Mamma!!!!!!!! Så jag kan bli morbror :D