torsdag 11 december 2008

Tillägnad Henrik

Ja att vi inte är så "sportiga" är allmänt känt. En av anledningarna till att Henrik valde IB var för att slippa Idrottslektioner ;) MEN nu har han börjat till jobbet! Iofs för att försöka vinna veckans gå-tävling på jobbet men ändå. Så han har höjt sin veckliga stegsumma från typ 30-40000 till över 70000! Visst är han duktig! Iofs lite trött på kvällarna men det får man ta. Är så stolt så :) Nu är de bara min tur ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men Henke!! Jag valde Bollspel och ledarskap som eget val för att få extra idrott under gymnasiets två sista år! Mycket imponerande dock att han börjat gå till jobbet nu när vintern gjort sitt verkliga intåg. En annan har ju dragit ner på utomhusaktiviteterna nu när kvicksilvret sällan visar över 0°C.

Tha Duvez sa...

Gå till jobbet? Vad är det för något onödigt tjafs? Vill ni komma i form gör något roligt som att sporta istället. Vi kan ju ta en dubbel tennis när jag kommer hem. Jag och Macke mot er två :D

Anonym sa...

Jag vill spela tennis!! :)

Mijja sa...

Jonas - låter orättvist! Ingen av oss har NÅGONSIN spelat tennis :O

Anonym sa...

Att jag valde IB för att slippa idrott är helt fel... det var en trevlig sidoeffekt att slippa släpa på blöta handdukar men jag saknade idrotten lite :)