fredag 26 december 2008

Julen

Ja.. Ursäkta att jag inte orkat och hunnit skriva något än.. Det har liksom varit fullt ös hela tiden...

Slutade jobbet tidigare och var hemma vid 3 tiden på tisdagen. Hade ju tänkt göra godsakskorgar åt släkten och hade lite kvar att göra bla tryfflar.. Hade fullt upp med det och på kvällen, alltså innan julafton åkte vi till Toni & Therese och hade en trevlig spelkväll. Marre, Jonas, Josef, Henrik, jag och Marcus. Även Tobias kom sen så dubbelkusinerna var samlade :) (utom Debbie då)... Började julafton hos Henriks föräldrar med julfrukost och sedan hade vi en trevlig julafton med gott om mat och trevligt sällskap. Lite Kalle och familjefilm m.m. hanns också med! :) I mina julklappar fanns bla guldörhängen, två varma tröjor, träningskort, guldberlock, mortel och till min stora glädje LIPS! Typ singstar för Xbox 360 så gissa vad vi har gjort senaste dagarna ;) Av min älskade Henrik fick jag en bok av Leila Lindholm (min kakguru) vilket var både otippat, genomtänkt och roligt. Fick även en Livelovsångsskiva från Livets ord. Har ju inte så mycket musik här än så det var otroligt efterlängtat och härligt! :) Väcker lite nostalgiminnen dessa LOslängor :)

Igår sov jag till typ 11!!! Sen åkte vi hem till mina föräldrar och åt lunch efter lite lips ;) Alltså spelet om någon trodde nåt annat ;) Och efter det gick vi hem, vilade och senare invaderades vår lägenhet av samma kusinskara som tidigare var hos Toni och Therese. Gissa vad vi gjorde från typ kl 5 till 11. Jo - LIPS :P Har lärt mig massa nya sånger nu också... :) Idag sov jag till halv tolv(måste vara SÅÅÅ mycket mer slut än vad jag tror!!) och sedan åkte vi till Lottefors där Henriks bror med familj just kommit hem för julen och har ätit gott och haft det trevligt..

Nu är det spelkväll i Josef Perssons föräldrahem som väntar. Och körslaget - GO Elli!! :)
Rösta på BOLLNÄS!!!

1 kommentar:

Elinor sa...

Saknar dig oxå vännen min!! Ska bli såå kul att ses på nyår! Kanske kan bli lite spel eller mys efter festen i kyrkan!?? Beror iofs på hur trött man är....man är ju gammal nu. Haha... PoK