söndag 18 januari 2009

Eztåkkhålmå

Ja.. Då var man liksom hemma igen och den där retreaten som man längtat till i 2 månader är över. Det var dock SÅÅ skönt... Strosat på stan (utan att shoppa), ätit njutit, vilat och läst mycket. Blev ju inget körslaget för oss som sagt utan vi såg det från sängen men det var inte illa det heller. Det är ju LJUVLIGA sängar och lakan på hotell. Känns som att sova i ett rosa bomullshav och man bara njuter. :) Hade tänkt oss någon "fin" middag men i slutändan har vi ätit på Pizza Hut, Donken och ett "bifffhus" :P Hade hittat flera mysiga restauranger i gamla stan men det var så kallt så vi orkade oss aldrig dit :) Så det enda som inhandlat i helgen är:
1 yatzyblock
2 bhar
1 trosa
1 usbsladd

För övrigt så hade vi otroligt bra. Mycket skratt, många kramar, många pussar, och mycket tid tillsammans. Var välbehövligt allt ihop :)

Helt otroligt :) Så vi har lite mer i "kassan" än vad som vi trodde och det passade ju bra nu när ellosgrejerna har kommit. Tror jag fick typ 8 plagg för 450 kr :) Imorrn börjar för övrigt plugget på riktigt och så också min första onlinekonferans. Har lyckats skrapa fram en mic och en webcam av dålig kvalitet ;) Typ 16 bildpunkter eller nåt men hoppas att de ska duga ändå :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Trodde jag hade kommit in på fel sida eftersom den bytt utseende...
Verkar iaf som att ni haft en trevlig resa. Kul att du lyckats komma över ett yatzyblock:)
Förstår att Henke jublade av glädje då!
....Saknar er...
kanske får jag... och Josef titta förbi nått tag?
puss