måndag 9 mars 2009

7 månader

Ja då har man varit fru Herza i sju månader då. Tiden går fort när man har roligt. Detta firades storslaget med blodpudding eftersom vi båda glömt bort att det var en "månadsdag". Henrik som inte ens tycker om blodpudding.. :P Men vi tar det imorrn istället. Tänkte göra fläskfile fyld med mozzarella, pesto och soltorkade tomater serverade med pestobullar och hasselbackspotatis.. Mumma.. Det är halv åtta hos mig det, Restaurang Herza ;) Närå men det är NÄSTAN lika roligt att laga mat som att baka. Sörjer dock innerligt att man sällan får tag på billigt lammkött i sverige.. Favvoköttet alla gånger.. Mumma :) Men imorrn blir det fläskfile det får duga så länge :)

4 kommentarer:

Emelie sa...

haha, nu har jag fixat inlägget så att det inte bara står "h" :P

Anonym sa...

Asså jag har inte så jätte mycket emot rosa Maria men snälla du måste byta man får ont i ögonen om man ska försöka läsa vad det står!

Anonym sa...

Fy för blodpudding! Mums för fläskfilé å mozarella! =)
Asså...hur orkar ni å kommer ihåg att fira varenda eviga månad för er bröllopsdag?! Ska ni göra d resten av livet sen?

Mijja sa...

Hehe.. Vi kommer ju inte ihåg det var ju det som var problemet och den maten skulle jag ändå göra och hade köpt grejer för så tyckte det var en bra dag att ta det nu. Varje månad nej men varje år iaf men än har vi ju inga år så man får ta vad man har ;)