torsdag 26 mars 2009

Det är lite mycket nu..

För att citera vår käre erik asks välkända och väluppdaterade blogg ;)

Vi åker om 36 timmar från Arlanda. Än har vi inte packat något, vilket vi inte lär hinna än på ett tag. Har en hemtenta jag ska skicka in i arabiska (ja och gissa hur bra det går), har en engelska skrivning imorgon i tre timmar... DESSUTOM ska jag tydligen hinna få klart CDomslaget till israelskivan. Good luck säger jag :P och så ska jag städa lägenheten och tvätta.. Jo jag tackar jag. Har magsår nu :( Ajaj... So back to reality..
Men snart är den här "skiten" över och jag dyker i röda havet :) Då är det säkert värt det alltihop :) Vi kommer nog åka in i Eilat också, alltså ISRAEL nästa vecka. Är några grader varmare där och har velat dit sen -98. :) på tiden alltså

2 kommentarer:

Tha Duvez sa...

Äh! Packa behöver man ju bara 10min för att göra. Arabiska lär du dig i Jordanien ;) och är du inte klar med CDomslaget ännu? du har ju jobbat med det i 2månader nu.
Vaddå Eilat? Vi ska väl inte in i landet som inte har ordet fred i sin ordbok va?!

PS: Finns det svensk kaffe på hotellet?

Elinor sa...

Snyft...gläder mig självklart åt eran lycka men jag är såå avundsjuk!! Vill oxå till solen, värmen, vattnet, stranden....mmm... Förhoppningsvis kommer vi iväg till sommaren, men man vet ju aldrig.
Haha, hann ju aldrig ens krama om dig igår på jobbet! Var helt tokgalet mycket folk i butiken, vissa mer eller mindre krävande! Kul att se dig iaf! =) Sola och bada åt mig å Erik nu oxå! Lova de!! ;p
Kram!