fredag 6 mars 2009

Förvirring

Ja ursäkta att jag inte skriver så ofta. Vet inte om det beror på att jag är så uttråkad eller om det är för att jag inte har något att skriva om :) Men just nu sitter jag här och blundar bara för att se om min tangentfingerfärdighet är att lita på. Det verkar ju så :) Sjukt vad datoriserad man kan bli :P

Aja.. Hur som helst. Jag har nog en identitetskris.. Men vet inte om jag fått den på egen hand egentligen :P Dels känner jag mig fånge i någon annans kropp.. Så här stor och pluffsig är inte min hydda.. Men där har jag bara mig själv att skylla.. Aja,. Men så igår så fick jag brev addersserat till Deborah Duveskog, Hamrevägen. Vi heter Herza och bor på Tjärnbergsgatan. Så även om jag vet vem hon är så blir jag förbluffad hur posten kan tro att vi har något gemensamt :P De vet ju inte att vi är systrar :)

Sedan var jag på vattengympa igår. Har ett terminskort så varje gång man går in och använder "kortet" så kommer en suddig bild upp på det där pluffsiga monstret som nämndes i början av inlägget MEN igår när jag tröck i kortet så kom en bild på Råsie Berbres upp.. Mycket förvirrande... :) Så vitt jag vet är jag vare sig Råsie eller Deborah även om jag känner mig som en kameleont ibland.

För övrigt igår fick jag ett uppslag till Israelskivan klart, var på Tg, ringde Carro, gick till Hemköp, hälsade på Sunok, pluggade, sov, fick besök av Janne och Jonas, var iväg på vattengympa, träffade Göran, var hem till Josef där Jonas och Henrik kollade på hockey.. Började på en ny bok... Ja inte undra på att jag känner mig trött ;) Är ju mer fart på mig nu än när jag jobbade ;)

4 kommentarer:

Emelie sa...

Jag vet iallafall att du är Maria Herza och att du INTE är pluffsig. Så det så.
Tack för de fina kommentarerna :)
Kram

rebecka. sa...

haha. Ja vissa brevbärare har nog lite problem att läsa.

Här om dagen fick jag två brev där det till Said Hemen på.. det är inte särskilt likt mitt namn nej.
Skoj. =)

Och du, säg inte att du inte har nåt att skriva om för det har man alltid!
Pusselipuss
Becka

Anonym sa...

Ett mycket uppskattat å trevligt besök! Kort men trevligt! =)

Mirre sa...

Hej lilla gummman! Du har visst jättemycket att skriva om! Mina favoriter är dina drömmar;=) KramiZ grannen... p.s det var kul det där med Råsies bild! Hi hi