söndag 29 mars 2009

I Jordanien!

Ja da var man pa plats da... Vi hade en hemsk natt med uppstigning 03.00 foljt av bilfard till Arlanda i snoblast. Men allt gick bra och vi kom lagom till incheckning. Efter en frukost pa mcdonalds var vi lite sena in genom gaten men allt gick bra. Alla var trotta sa aven Jonas som varit pa arlanda 10 timmar fore oss...

Flygresan gick bra forrut for stackars Lina som ar fruktansvart flygradd och satt och skakade under start och landning. Gjorde nog inte battre att hon satt bredvid mig som skramde upp henne lite ? :)

Val framme mottes vi av fantastiska bergsformationer som inringar staden. Vi ar ca 1.5 mil fran Eilat och ser dit fran hotellet. Hotellet for ovrigt ar ganska fint, inget speciellt men helt ok for ospecificerad. Lite rorigt for de flyttar om men inget som stor. Hotellet heter Jordan Suites och ingar i Apollos ordinarie utbud for den som ar intresserad.
Titta har

Vi som aker jag, Henrik, min bror Jonas, Marianne, Marres kille Josef och Josefs syster Lina.

Det ar ju struligt att vara sa manga eftersom allt tar san tid. Speciellt med vissa tidsoptimister i sallskapet :) Men roligt ocksa. Idag letade vi stranden men har i stan ar det inte sa fint sa vi slutade vid hotellets pool pa taket :) Brande dock oss ganska bra iaf jag och Josef. Han ar rodare an ROD pa ryggen och mitt ansikte och mina armar ar lite branda. Resten ar lite rosa men har klarat sig bra anda :) Vi har atit lite lokal mat och det ar gott. Alla mar bra hittills :) Det ar ganska billigt med mat men inte sa billigt annars. Idag at jag kycklingpasta for 35 kr, igar at vi lokal mat med dricka for 30 typ sa darikring ligger lite billigare ute-budgetmat.

Imorrn ska jag och Henrik till ett vrak och dyka vilket vi ser sa fram emot. Hittade ett bra dykcenter tror vi och mamma vi har med oss en instruktor fran Sverige som ocksa bor pa vart hotell sa det kanns tryggt. Vi ska aven gora en utflykt tilll Petra senare i veckan. Aker dock inte over till Eilat pga dyra gransavgifter.

Ja.. Annars vad vill ni veta? Vi har det bra och njuter av semester men min och Henriks telefon fungerar inte. Men vill ni skicka en halsning sa skicka till Jonas pa 0735363831.

Skot om er!

2 kommentarer:

David Duveskog sa...

Önskar er allt gott. Hoppas ni får en underbar semester och att ni vaknar med ett halleluja varje morgon. Mycket bättre att bo på halleluja gatan än på klagostigen. Be blessed.

Anonym sa...

Hoppas ni har det gott! men ta det lugnt med solningen Mia! du vet ju hur de kan gå;) / Carro