torsdag 30 oktober 2008

IDOL!

Ja.. Jag älskar Idol! Har alltid gjort!

Tycker dock att inget slår årgången 2005 då Ola, Sibel, Agnes m.m. var med.. Det kan man kalla utbud :)

Tycker dock att årets är ganska bra också... Har ju min lilla favorit som är direktimporterad från Malta! Tack och lov att hans flickvän fick hit honom! Kevin Borg är riktigt bra! :) Vet att både Henrik och Sunok inte tycker om honom men de skiter jag i ;)


Att Loulou åkte ut sist... Gjorde inte så mycket för mig faktiskt.. Hon gjorde nån bra låt i början och även om hon sjunger bra så HAR hon INTE varit bra på slutet.. Tycker dock det är jättekul att hon varit med så här länge!

Lite lessen för den stackars Jespers skull att han fick så mycket skit. SÅÅ dålig var han lite. Lite stel men sjunga kunde han ju..

Gillade dock Yazmina, speciellt för stavningen av namnet ;) Hon var söt som en docka men passar kanske bättre som modell eller skådis än sångerska...

Så.. Till de kvarvarande...
Var kul att höra Anna sjunga på VANLIGT sätt sist! Less på hennes sound som låter som en blandning mellan en gammal jazzlegend och en såg man spelar på :) Ingen favorit för mig.

Det är inte heller Alice (som jag alltid kallar Agnes av nån anledning)... Hon sjunger bra och jag märker att hon är jätteduktig på scen men ändå tycker jag inte om henne. Tror hon påminner för mycket om en "kompis" från skoltiden som jag hade lite svårt med.. :)

Robin E... Killen som marknadsför sig som rockare men inte rockar ;) Han är bra tycker jag, speciellt sist var ett ritkigt lyft. Men han behöver släppa fram lejonet i sig :)

Robin B Han är ju lite pojkband, lite stel och så.. Får lite för mycket skit även han av juryn. Han är ju ung men ingen speciel Mijjafavvo där heller..

Så har vi ju denna underbara Johan Palm som inte kan sjunga så bra men OJ vilken artist! Otroligt att han är så ung men har ett sånt uttryck. Visst behöver han mogna men gillar hans spruckna röst och falska toner. Säkert den enda artisten i Sverige som verkligen FÅR sjunga falskt och nästan rösten SKA spricka för :)

Sepideh, har gjort ett bra framträdande - I will Survive... Sen tycker jag hon blivit lite för stor på sig. Hon är grym på att sjunga men sångdivan har blivit mer bara en diva ;)

Sen så... Förra veckans höjdpunkt, eller det var SÅÅ mycket mer än en höjdpunkt. Lars sopade mattan med allt jag sett av idol och talangtävlingar. HELT sjukt vilken show han bjöd på. Johnny Deppkopian gjorde en grym show och för första gången i år röstade jag!!! Fattar inte att inte juryn gav honom bättre kritik. Karl växte från trubadur sittandes på en stol till att överta HELA scenen, sparka stolar, röra sig och ja... Vilken show! :)

3 kommentarer:

Tha Duvez sa...

Kevin är ju sämst! Ut med honom haha

Anonym sa...

Men skojar du eller!!! Ja håller ju STENHÅRT på Kevin!!!

Mirre sa...

Kevin är klart bäst!...idol ut i fingerspetsarna...vilken röst och vilken scennärvaro!