torsdag 16 oktober 2008

Sökt skola!


Vi övervägar att jag ska plugga i vår.. Nu får det vara nog helt enkelt.. De vill att jag ska återgå till att jobba sent, då är jag hemma halv sju... Sen så ska vi inventera massa kvällar och helger här framöver jag som knappt orkar med tillvaron som den är.. Fnys... Visst ska man dela på arbetsbördan och inventeringen är ju bara under en tid men tycker liksom det räcker nu... Priset är för högt. Så som sagt överväger en annan väg.. Sökte lite skola igår.. Följande har jag sökt. Rösta gärna ;) Antingen ett program, en kurs eller flera kurser. Ger totalt heltidsstudier.. Har bara avsikt att plugga en termin just nu.

1. Sjuksköterskeprogrammet på distans

2. Företagsekonomi

3. Mellanösternkunskap, Arabiska 2, Islam i nutid

4. Internationell ekonomi, Spanska, Andraspråksinlärning

5. Svensk språkstruktur, engelskspråkstruktur, Engelsk grammatik och översättning, Franska


Funderar lite på kombinationen Engelsk språkstruktur, engelsk grammatik, översättning, islam i nutiden och mellanösterkunskap också... Förena nytta med nöje.. Annars är jag väl mest inne på alt. 1 eller 3.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du...d va rätt många alternativ...å lite utav sånt som du gillar å e duktig på...svårt å säga förslag...men ja tycker du ska ta d du allra först fundera på...ngt som du vet du kommer trivas med =)

Elinor sa...

Jag såg alternativ nummer 1 som starkast...vet inte vad du känner för det!? Tror att det skulle passa dig. =)

Anonym sa...

Jag kan rekommendera sjuksköterskeprogrammet, men inte på distans. Jag själv går på campus och har fått uppfattningen av att distans är väldigt oorganiserat.. Men det finns säkert bra distans också, så kontrollera noggrant om du söker distans!

Anonym sa...

I'm more then an average girl....så språkstudier kanske inte ligger för dej direkt...