fredag 31 oktober 2008

Senaste nytt :)

Ja jag har ju klippt mig och färgat! Är lite mörkare än vad som syns.. Han klippte dock lite för mycket och inte riktigt som jag sa men fick samma frisyr jag alltid får hos frisör... Skönt iaf att ha en frisyr igen! 333 kr för klippning och färg tycker jag är helt ok. Färgade iofs själv hemma förra veckan men ändå :)

Igår var Josef och Jonas över och vi spelade Yatzy. Josef är dock inget roligt att spela mot för han vinner JÄMT! Jag hade innan dess gjort kola.. Hmm.. Ska nog lägga ut receptet tror jag ;) Sen bakade jag en tryffeltårta tills ikväll också :) Mumma! Onyttigt värre.. ;) Konstigt att man har ångest över att man går upp i vikt men ändå äter som jag gör...

Imorse så vaknade jag och att det var ljust ute - vitt. Det hade snöat. När jag kom av bussen i Söderhamn så var det riktigt oväder. Det blåste så jag inte kunde andas, det blåste så jag nästan åkte bakåt, och snöblandat regn piskade mig som nålar i ansiktet. Härligt att gå 2 km i det vädret ;)

Kom fram iaf och så här ser det ut utanför mitt fönster idag..


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vart kippte du dig då om du bara behövde betala 333:-??? *nyfiken*

Tha Duvez sa...

Meh, vadå han vinner jämt jag vann ju en gången

Anonym sa...

Jag betalade 63 för färgen på mm och 270 hos hmm. en frisör i Söderhamn som hette hmm. minns inte men ligger på nygatan tror jag :)