torsdag 2 oktober 2008

Hur gott...

Låter inte detta! Bara vattnas i munnen. Detta står på menyn ikväll.. Hoppas jag hinner äta för de blir stressigt innan keramiken..



Tortillatårta

0,5 paket Tortillas
2 st kycklingfilé(er)
1 st gul lök(ar)
130 gram purjolök(ar)
0,5 paprika
1,5 msk hackade Jalapeños
0,5 burk(ar) Chunky Salsa
100 gram philadelphiaost
15 st oliver
60 gram ost
0,5 burk majs


Tillagning
1. Sätt ugnen på 225°C. Skär kycklingfiléerna i små tärningar, tärna löken, strimla purjolök och skär paprikan i bitar.
2. Fräs kycklingen i matfett. Tillsätt lök och paprika. Låt fräsa. Blanda ner jalapeños, salsa och Philadelphiaost. Rör om väl.
3. Riv osten. Lägg tortillabröden med fyllning emellan (som en tårta) på en plåt med bakplåtspapper. Täck även det översta lagret med fyllning. Garnera med oliver, majs och strö osten över. Gratinera ca 15 min i ugnen tills tårtan blivit genomvarm och osten fått fin färg.
4. Servera med Old El Paso Thick'n Chunky Original Salsa och en grönsallad.

4 kommentarer:

Mirre sa...

Det ser fantastiskt gott ut:)Blir sugen att prova...du får ge ett utlåtande på smak sen... så har man kanske helgmat fixad:)

Elinor sa...

Förutom oliverna låter det superduper gott!! =) Ser jag fram emot att smaka någon gång..hehe

Anonym sa...

Smakade det bra? Hade det inte varit för att jag är så förkyld så hade det nog varit dax för ett besök hos familjen Herza i kväll. Såg ju gott ut det där...

Mirre sa...

Hej igen...testade receptet! Det blev succe´ Hela familjen gillade det..tack för fredagsmysmat:)...(gjorde dock lite annorlunda...två "tårtor" med bara två lager en med jalapenos och en utan..till barnen) Man ska nog dubbla receptet vid 4 personer... (räckte till oss iaf)Kram