måndag 3 november 2008

Helgen

Ja... Vart ska man börja.. I fredags kollade vi på idol hemma och spelade risk. Jonas tid i Bollnäsan började ju sina så vi ville ta till vara på det som gick :) Pappa vann risk trots att han inte spelat med de nya reglerna. Kan ju tillägga att ingen var motiverad ;) Idol har vi ju redan recenserat så vi skippar det. I lördags skulle vi till Livets ord på ungdomskonferensen. Hade tänkt åka 9, då vaknade vi ;) Sen tänkte vi att 11 blir bra. Ringde Marre kl 10 i och då stod hon fortfarande med huvudet över badkarlskanten (notera stavningen ;) och färgade håret! Så vi åkte vid 2 istället och fick med Jonas.. Kände mig eg för trött för den resan men ville inte missa chansen att få komma iväg lite.. Men med tanke på hur slutkörd jag kände mig igår är det frågan om det var värt det :( Var jättegrinig igår och känner mig fortfarande helt utmattad. Vi var dessutom vaktmästare på kyrkan igår och skulle ha fikat. När vi åkte i bilen kände jag mig som en vilsen liten flicka som bara ville gallskrika rakt ut.. Orkar inte... Tur att jag har blivit välsignad med en sån underbar man iaf som orkar med mig när jag inte gör det själv... :) Tur att de finns hopp för en sån hopplös uttorkad kvist som mig.. Döda benens dal känner jag mig som :) "Som hjorten trängtar efter vatten så trängtar jag efter dig min Gud". Det jobbigaste är att jag vill men inte orkar.. "Det jag vill göra det gör jag inte och det jag inte vill det gör jag".. Som Paulus sa...

Jag som hade hoppats på en relativt lugn helg som kommer måste nu jobba,,, Jag som inte vill annat än att bara få sova ut... Är alltid extra turbulent när de närmar sig Praise explosion också så det gäller att försöka vara extra vaksam nu. Även om jag inte är involverad kan han skjuta rätt bra på mig den där rackarn också och då går det ut över Henrik... Har iaf några fri kvällar denna vecka som ja ska försöka att finna lite lugn i... Vilken deppig ton det är i mitt inlägg idag.. Är iofs ganska deppig.. :) Även om jag ser ett ljus i tunneln nu om 2,5 månad så är det en ganska lång period när man knappt vet hur man ska ta sig igenom dagen på det här stället :P Men det ska nog gå.. Julen närmar sig och blir alldeles varm när jag tänker på lussekatter, glögg, pepparkakor och julmusik :)

Apropå musik - hittade några av mina mp3 skivor igår så för första gången vi flyttade in i lägenheten fick jag spela Mijjamusik :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar dej gumman!!!

Anonym sa...

gumman då!...ska fixa en "pyssla om mijja dag".
Frst. jag noterade stavningen på "badkarlskanten"...ahm..det är felstavat!! ;P
kram på dig världens goaste!... och bus(s)igaste! :)