söndag 30 november 2008

Sydlandet

Ja sitter då här i brorsans rum.. Han är och äter. Tänkte snåla in på maten då bilhyran var så dyr och med tanke på hur mycket vi körde fel igår var de nog smart drag. Så han äter gott vid det här laget medan jag knaprar pepparkakor och väntar på att gå och smaska i mig Weetabix.

Åkte då alltså snorigt tidigt igår. (gick ju upp 03,50) Lyckades sova lite innan första bytet i Västerås. Jag gillar att åka tåg.. Så länge det inte är X2000 då jag mår illa. När jag åker hem imorrn är det X2000 hela vägen får se om jag får nåt gjort då ;) Hur som helst läste, löste suduku och så.. Kom fram och vi åkte till Jönsköping. Gick på A6, åt god mat och ni kan läsa mer om vad vi gjorde på Jonas blogg. Vi träffade hur som helst Carro och Anton och det var SÅÅ kul att träffa dem igen. :) Tack! :) Vi kom hit efter lite vilsekörning i Jönsköping och la oss tidigt. Var trötta båda två :)

Otroligt att jag inte saknar Henrik mer men kanske blir så när man är säkra på varandra.. Jag som oroat mig hela veckan och nästan brytit ihop tycker faktiskt det är riktigt skönt att bara vara Mijja en stund. Men klart han finns i mina tankar. Läser kärlekens fem språk (för typ 10 gången) och för varje gång blir jag bara mer osäker på vad som är mitt :P Haha... Men tid för varandra och gåvor är det nog tror jag. Är de partierna i boken som berör mig mest iaf :) Bra bok förövrigt som alla borde läsa. Har singelversionen om någon vill låna också ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack! Men jag har redan båda två. ;-)