lördag 1 november 2008

Idol-review

Ja då var det ett idolmoment över. Min favvo-schalager!

Robin B var först ut och tyckte han gjorde det riktigt bra med Pontares låt faktiskt. Han växer varje vecka!

Minns inte ordningen men.. Var ändå lättade att Sepideh åkte ut. Hon sjunger bra och försöker och får svidande kritik men känns som hon är en diva och det förlorar hon på... Tycker dock att hennes röst passade främling!

Johan - gjorde ett riktigt bra framträdande igår även om jag inte kände igen låten! Sjöng tom ganska rent ;)

Alice - sjöng väl bra men gillade inte balladversionen.. Gillar ju inte henne heller så mycket men sagolikt vacker var hon iaf!

Anna - tråkig låt, tråkigt framförande.. Nja...

Kevin var som vanligt STRÅLANDE och började väldigt bra med klockren svenska. Tappade lite på språket i slutet men sångmässigt enligt mitt förfelade öra enormt bra ;)

Robin E - som vanligt bra!

Men även igår var min favorit LARS! Älskar den låten. Är min favvoschlagerlåt och tycker han gjorde en klockren show av det! Ok att han inte vill va kvar men han gör iaf en kul grej av det och klart man ska få protestera och köra sitt race även om han inte är en Idol.. Man kan ju inte klaga på scennärvaron iaf och de ska väl en Idol ha? Parodi på melodifestivalen men vad gör det! Hade jag röstat igår hade han åter igen fått min röst! KLOCKRENT... Mer underhållning. Att han kan sjunga vet vi ju redan!

2 kommentarer:

Elinor sa...

Oj oj oj, vad våra åsikter angående idoldeltagarna går isär! ;P Den enda vi har lika tankar om är Kevin. Haha...

Tha Duvez sa...

Lars och Anna var ju bäst. Kevin är kass